NO |
AUTHOR |
NAME OF PAPER |
PDF |
5 |
Jhoon Kim, Sang-Seo Park, Kyung-Jung Moon, Ja-Ho Koo, Yun-Gon Lee, Koji Miyagawa and Hi-Ku Cho |
Automation of Dobson Spectrophotometer(No.124) for Ozone Measurements Atmosphere, Korean Meteorological Society, Vol. 17, No. 4, 339-348
|
|
4 |
Jong Min Yoon, Jhoon Kim, Jae Hwa Lee, Hi Ku Cho, Byung-Ju Sohn and Myung-Hwan Ahn |
Retrieval of Aerosol Optical Depth over East Asia from a geostationary satellite, MTSAT-1R Journal of the Korean Meteorological Society, Vol. 43, No. 2, 133-142
|
|
3 |
Jaehwa Lee, Jhoon Kim, Hee Choon Lee and Toshihiko Takemura |
Classification of aerosol type from MODIS and OMI over East Asia Journal of the Korean Meteorological Society, Vol. 43, No. 4, 343-357
|
|
2 |
À¯Á¤¹®, Á¤¸íÀç, À̱ÔÅÂ, ±èÁØ, Çãâȸ, ¾È¸íȯ, Ç㿵¹Î, ÀÌÁÖÀº, À¯Çý¸², Á¤ÁÖ¿ë, ½ÅÀÎö, ÃÖ¿ë»ó, ±è¿µ¹Ì, ÀÌÀ±°ï, ÀÌÀçÈ, À±Á¾¹Î, ÀÌ¿øÇÐ |
Intercomparison of shortwave radiative transfer models for a Rayleigh atmosphere Journal of the Korean Earth Science Society, Vol. 28, No. 3, 298-310
|
|
1 |
Ja-Ho Koo, Jhoon Kim, Mi-Jin Kim, Hi Ku Cho, Kazuma Aoki and Maki Yamano |
Analysis of Aerosol Optical Properties in Seoul Using Skyradiometer Observation Atmosphere, Korean Meteorological Society, Vol. 17, No. 4, 407-420
|
|